Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Privacy Statement Floor van Schaik Rack Solutions

Laatst gewijzigd: 10 augustus 2018

Wij zijn Floor van Schaik Rack Solutions, gevestigd aan de Kryptonstraat 45 te Ede. Ons KvK-nr. is 59508485.

Floor van Schaik Rack Solutions hecht waarde aan een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. In deze Privacy Statement leggen we uit welke persoonsgegevens we op deze website verzamelen en met welk doel. Ook geven we aan wat uw rechten zijn.

Contactformulier

In het contactformulier kunt u uw (bedrijfs)naam, adres, mailadres en telefoonnummer invoeren. Floor van Schaik Rack Solutions gebruikt deze gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen als u een vraag heeft over ons, over onze producten of diensten. We gebruiken de gegevens op basis van uw toestemming. We bewaren de informatie tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan deze website naar uw computer wordt meegestuurd en op uw harde schijf opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij uw volgende bezoek aan deze website weer naar onze server worden teruggestuurd. Zo kunnen we u herkennen en beter van dienst zijn.

Google Analytics

Om de statistieken van onze website te volgen maken wij gebruik van het programma Google Analytics. Hiermee hebben we inzicht in belangrijke statistieken, zoals bezoekersaantallen, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Google Analytics maakt gebruik van een cookie, dat is een klein bestandje dat op uw computer wordt opgeslagen. Google Analytics is conform de privacywetgeving ingericht, zodat er vooraf geen toestemming nodig is van de gebruiker. Dit houdt in dat IP-adressen zijn geanonimiseerd, zodat gegevens nooit naar u of uw IP-adres te herleiden zijn.

U kunt cookies altijd van uw computer verwijderden via de instellingen van uw browser.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of als de wet dat van ons vraagt.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens Floor van Schaik Rack Solutions heeft en wat wij daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die wij hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw persoonsgegevens serieus. Als er sprake is van misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen, nemen wij passende maatregelen.

Klacht indienen

Mocht u een klacht hebben dan proberen we er natuurlijk samen uit te komen. Vindt u desondanks dat Floor van Schaik Rack Solutions u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl wordt uitgelegd hoe u een klacht kunt indienen.

Wijziging privacy statement

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De gewijzigde versie zal op onze website worden gepubliceerd en van een nieuwe datum worden voorzien.

Vragen?

Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen, dan kunt u contact met ons opnemen:

Floor van Schaik Rack Solutions
Kryptonstraat 45
6718 WR Ede
tel: +31 318-200 400
e-mail: info@floorvanschaik.com

Heeft u hulp nodig?

Bel ons op of stuur een e-mail

Tel: +31(0)318 200 400 of mail naar info@floorvanschaik.nl
Floor van Schaik
Top