Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Over Floor van Schaik Rack Solutions

Floor van Schaik Rack Solutions levert een breed assortiment van draadrek oplossingen. Onze voornaamste klanten zijn boomkwekerijen, tuincentra en groenliefhebbers. Met bijna 25 jaar ervaring zijn wij specialist als het gaat om draadrekken. In menig kwekerij en tuincentrum kiezen ondernemers voor onze praktische draadrekken. Wij leveren onze oplossing over de hele wereld, zelfs in Australië en Noord-Amerika. Maar ook door heel Europa zijn kwekerijen en tuincentra’s blij met de praktische oplossingen van Floor van Schaik Rack Solutions.

Ons geheim

Ons geheim zit in het luisteren naar de klant en het continue blijven verbeteren van onze producten. Aldus Floor van Schaik, eigenaar van Floor van Schaik Rack Solutions. Hij begon zijn bedrijf in de huidige vorm in 2004. De vestigingsplaats in Ede is een mooie en centrale locatie in Nederland. In het prille begin werden draadrekken alleen geleverd aan boomkwekerijen en tuincentra’s in Nederland. Maar na veel investeren in tijd en reizen werd al snel volop geëxporteerd naar een groot deel van Europa en tegenwoordig ook ver daarbuiten.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit draadwerk oplossingen voor kwekers, tuincentra, verticaal groen en veel meer. Neem eens een kijkje in ons assortiment met draadrekken. Naast dit assortiment kunnen wij draadwerk oplossingen voor u op maat maken. Uiteraard in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Graag denken wij met u mee.

Ons Team

Ons team is de motor achter Floor van Schaik Rack Solutions. Samen bereiken we namelijk meer als één! Floor van Schaik Rack Solutions is op deze wijze uitgegroeid tot een volwaardige en professionele business voor draadrek oplossingen. Maak kennis met ons team en wie weet tot binnenkort.

Top